Cine suntem?

REVE TEHNOLOGIE SRL este o societate romaneasca cu capital 100% privat, specializata in executia de centre private sau publice de relaxare.
Prezenta pe piata incepand cu anul 2006, societatea noastra activeaza in domeniul wellnessului, executand produse de calitate la standarde europene, utilizand tehnologii si materiale de ultima generatie.
Ca tipuri constructive, executam saune finlandeze, saune cu infrarosii, bio saune, saune mixte, saune cu sare, camere saline artificiale, bai de aburi, dusuri emotionale, dusuri scotiene, hammam, caldarium, tepidarium, frigidarium, laconium, rasul, etc.

Viziunea noastra

REVE TEHNOLOGIE SRL isi propune sa inoveze, sa ofere cea mai inalta tehnologie si sa ofere clientilor sai produse de cea mai inalta calitate, cu un design modern.
Pentru a fi siguri ca oferim clientilor nostri 100% calitate, societatea noastra testeaza si experimenteaza permanent noi materiale, echipamente si accesorii pentru wellness.

Cui ne adresam?

Produsele noastre se adreseaza atat uzului privat cat si uzului public (hoteluri, pensiuni, centre de infrumusetare, centre de relaxare, centrelor de tip spa, etc)
Produsele noastre reprezinta concluzia unei experiente peste 10 ani, a unui studiu atent asupra tehnologiilor actuale si a unei echipe tinere si dedicate.

Parteneri Reve

Helo – echipamente pentru saune si bai de aburi;
EOS Saunatechnik – echipamente pentru saune si bai de aburi;
Tikkurila – produse pentru tratarea lemnului din sauna;
AstralPool – echipamente pentru wellness;
WDT – echipamente pentru saune si bai de aburi;
Dantherm – sisteme pentru ventilatie si dezumidificare;
Snowbox – echipamente pentru camerele reci;
Ezarri – producator de mozaic;
Atlasconcorde – producator ceramica;

Meniu