Bio sauna

Saune

Bio-sauna este o forma mai delicata a saunei uscate traditionale, temperaturile din sauna nefiind foarte ridicate.
In bio-sauna te poti relaxa cu ajutorul muzicii de meditatie la o temperatura intre 40 si 55 grade Celsius si o umiditate relativa intre 45 si 55%.
Timpul maxim petrecut in acest tip de sauna este de 45 minute.
Chiar daca sedintele de sauna nu sunt foarte agresive, organismul va transpira. Prin intermediul aromelor si a cromoterpiei, efectele bio-saunei sunt mai puternice. Bio-sauna produce un stres minor inimii si ofera o relaxare optima a muschilor si a psihicului. Mai mult decat atat, metabolosmul este accelerat iar circulatia sangelui este regularizata.
Constructiv, bio-sauna se imparte in doua categorii: modulara si lambrisata.

Care sunt beneficiile?
Multi utilizatori gasesc sauna traditionala prea agresiva si nu atat de confortabila, in schimb, bio-sauna este mai placuta si poti petrece mai mult timp in acel ambient. Umiditatea crescuta chiar daca nu atrage dupa sine temperaturi inalte, va determina organismul sa transpire, aducand la suprafata toxinele pentru o curatare rapida. Pielea va fi curatata in profunzime si va ramane mai delicata. Sistemul respirator va avea si el de castigat datorita uleiurilor esentiale (arome) existente in aerul din sauna.
Lumina si muzica vor creea un mediu placut pentru o relaxare completa. Bio-sauna reprezinta un mod ideal de eliminare a stresului cotidian si de eliberare a energiilor negative.
Pentru alte informatii vis-a-vis de bio-saunele noastre, va rugam sa ne contactati.

Articolul anterior
Sauna cu sare
Articolul următor
Sauna BWT

Articole asemanatoare

Nu am găsit niciun rezultat.
Meniu