Sauna cu sare

Saune

Cristalele de sare naturala din muntii Himalaya sunt o bogata sursa de substante micronutritive, esentiale pentru mentinerea sanatatii. Sodiul natural este principalul mecanism in transportul mineralelor catre organismul uman, fara el viata noastra fiind in pericol.
Sarea din muntii Himalaya nu este procesata sau prelucrata chimic de catre om. Este o sare pura asa cum era inainte de extractie fiind doar portionata pentru diverse utilizari. Culoarea este neuniforma, avand variatii de la roz la portocaliu si este data de continutul natural de fier.
Este bine cunoscut faptul ca terapia prin inhalare a aerului incarcat cu ioni de sare (Haloterapie sau Speleoterapie), reprezinta un real succes in tratarea bolilor respiratorii.
Prin incalzirea caramizilor de sare, are loc procedeul de ionizare, producandu-se ioni negativi ce stabilesc un climat echilibrat in sauna.

Efectele sarii:
1. Respiratie mai usoara
2. Detoxifierea organismului
3. Revigorarea organismului
4. Efect antiinflamator
5. Indepartarea mucusului

Datorita proprietatilor sale, sarea din Himalaya este utilizata cu real succes in:
1. Tratarea astmului bronsic si a bronsitelor
2. Alegii
3. Depresii
4. Diverse boli ale inimii
5. Tratarea cailor respiratorii

Va doriti o mica parte din muntii Himalaya in sauna dumneavoastra? Fie ca va doriti o sauna moderna sau o sauna clasica, sarea noastra este un excelent mod de a va detoxifia.

Constructiv, putem executa doua tipuri de sauna:
Sauna modulara cu sare
Sauna lambrisata cu sare

Pentru alte detalii, va rugam sa accesati pagina de contact.

Articolul anterior
Sauna finlandeza
Articolul următor
Bio sauna

Articole asemanatoare

Nu am găsit niciun rezultat.
Meniu